vineri, 6 mai 2016

Sfaturi pentru imaginea ta!



Nu exista o imagine de ansamblu. Exista doar imaginea cu care tu te simti cel mai bine. Dar o imagine ingrijita este o imagine frumoasa, o imagine care intoarce capetele din jurul tau! Si, indiferent de stilul pe care il ai, vei putea avea si o imagine perfecta.


Invata sa ai o imagine de invidiat


Poti sa te ingrijesti si sa ai o imagine de invidiat chiar daca te imbraci sport, casual sau elegant. Trebuie doar sa ai o atitudine ok si sa stii cum sa te asortezi de fiecare data. Am vazut multe femei, care, chiar daca nu erau stilul meu, dar, mi s-au parut foarte elegante chiar daca aveau adidasi in picioare. Atitudine, stil, un make-up sport, usor, care acoperea imperfectiunile si care lumina tenul.


regula bunului simt


Totul sta in atitudine, gusturi si asortat. De exemplu, am vazut femei care erau imbracate in 20 de culori dar imi placea, ma simteam foarte bine si femei care imbracate in 3 culori, neasortate aratau groaznic. Nu exista o regula anume dar exista regula bunului simt. Daca esti plinuta, nu te imbraca niciodata in haine foarte stramte. Nu te pun in valoare si te fac sa arati dubios. La fel daca esti foarte slaba. Nu te preta la haine extrem de stramte care sa iti puna defectele in valoare. Nu conteaza cat de multe haine ai, daca le poti asorta intre ele.


prima impresie nu se schimba niciodata


Este important sa te poti impune atat prin atitudine cat si prin tinuta. Sa presupunem ca lucrezi intr-o firma de management. Cum crezi ca ar reactiona lumea din jurul tau daca tu ai veni imbracata intr-un tricou lalai si o pereche de jeansi rupti? Asa atitudine, asa comportament din partea colegilor de munca. Intr-adevar, nu haina face pe om, dar haina creeaza prima impresie si prima impresie nu se schimba niciodata prea usor. Din contra, mereu vei avea de suferit daca o persoana din jurul tau va pleca, cu o parere proasta, chiar daca tu esti altfel.


Fii mereu in ton cu anotimpul! Nu te imbraca iarna cu haine roz neon. Incearca sa te adaptezi anotimpurilor si sa folosesti culori caracteristice fiecaruia in parte. Nu incerca sa iti arati formele prin lucruri subtiri. Pe langa faptul ca te vei alege cu o raceala, vei arata nu tocmai estetic cu mijlocul gol cand in toiul iernii sunt -20 de grade. Deci, toate la timpul lor.
Invata sa ai o imagine de invidiat. Sa iti placa sa te uiti la tine in oglinda. Sa te iubesti tu, pe tine!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu